Storingen en werkzaamheden

Vervelend dat je een storing ervaart. Ons belangrijkste doel is om jou betrouwbare warmte en koude te leveren. Daarom voeren we regelmatig controles en (gepland) onderhoud uit. Zo zorgen we ervoor dat onze installaties optimaal functioneren. Werkzaamheden kondigen we vooraf aan, zodat je tijdig op de hoogte bent van eventuele hinder die je kunt ondervinden. Niet alle werkzaamheden kunnen we vooraf aangeven, omdat een storing soms onverwacht optreedt. Dit proberen we natuurlijk zoveel mogelijk te voorkomen.

Actuele storingen en werkzaamheden

Vanaf dit najaar heb je hier inzage in de actuele storingen en werkzaamheden.

Waar bevindt zich de storing?

De oplossing voor jouw storing hangt af van de locatie, oorzaak en het type storing. Er zijn twee soorten storingen: collectieve storingen en individuele storingen.

Wat kan je zelf doen?

Een storing is vervelend en wil je zo snel mogelijk opgelost hebben. Soms kan je zelf al iets doen om de storing te verhelpen. Dat scheelt jou weer tijd.
We hebben verschillende soorten installaties, deze zijn grofweg onder te verdelen in twee soorten: een installatie met afleverset of met een individuele warmtepomp. Maak hieronder een keuze voor aanwijzingen en tips voor jouw installatie.