Duurzame warmte en verkoeling

Het gemak van comfortabel wonen

Collectief, lokaal en comfortabel

Onze duurzame warmte halen we van dichtbij. Wij kiezen voor lokale oplossingen om jouw woning comfortabel te verwarmen, te voorzien van warm tapwater en eventueel te verkoelen. Daarbij maken we gebruik van duurzame warmtebronnen zoals de zon of een waterplas. Gewoon bij jou om de hoek.

Om goed bezig te zijn hoef je dus eigenlijk niets te doen!

Een woning met Eteck. Wat krijg ik?

Via ons warmtenet onder de grond leveren wij op verschillende manieren warmte aan woningen. Daarvoor werken wij met uiteenlopende technieken. En die techniekkeuze hangt af van de ruimte die er is, hoe de bodem in jouw wijk eruit ziet en wat de (bouw)plannen in de omgeving zijn. Ben je aangesloten op ons warmtenet en wil je weten welke techniek wij voor jouw woning gebruiken? Bekijk de informatiekaart op MijnEteck.

Warmte uit water draagt bij aan jouw warme woning

In deze animatievideo laten we zien hoe warmte uit oppervlaktewater (aquathermie) bijdraagt aan een comfortabel warme woning.

Samen maken we het verschil!

Wij leveren duurzame warmte aan grotere groepen klanten. Niet individueel, maar juist collectief kunnen we het verschil maken. Ondergronds leggen wij een warmtenet aan waarop jouw woning wordt aangesloten. Dit doen wij in opdracht van de gemeente, projectontwikkelaar, woningcorporatie of VVE. Dat kan bij nieuwbouw én bestaande bouw. Bij bestaande woningen kiezen we een logisch moment om naar duurzame warmte over te stappen, bijvoorbeeld als de centrale gasketel in een appartementencomplex vervangen moet worden.

Gezin met man, vrouw en kind die om de hoek in hun woonkamer kijken

Duurzame warmte voor VVE's en bewonerscoöperaties

Bent u woningeigenaar en onderdeel van een VVE of wijkinitiatief in de vorm van een bewonerscoöperatie? Dan kunnen wij u helpen uw appartementencomplex of wijk aardgasvrij te maken!