Eteck als warmteleverancier

Waarom Eteck?

Je wilt een aangenaam binnenklimaat; het hele jaar rond. Eteck levert duurzame warmte en koude aan woningen en gebouwen in Nederland. Ook aan jouw woning.

De projectontwikkelaar, woningcorporatie, VVE óf gemeente heeft voor Eteck gekozen als warmteleverancier van jouw woning. Eteck heeft daarvoor geïnvesteerd in de aanleg van een duurzaam warmtesysteem. Met het betrekken van de woning ga je een leveringscontract aan met Eteck, zodat het aangenaam wonen is in jouw huis. Je draagt dan ongemerkt bij aan een betere toekomst!

Hoe komt de warmte in jouw woning?

Met deze video laten we zien hoe een woning met een individuele warmtepomp wordt verwarmd.
Door te kiezen voor een woning waar Eteck levert, draag je bij aan een betere toekomst.
Nog duurzamer wonen? Bekijk onze woontips Group 13

Alles over de levering aan jouw woning

Benieuwd naar de manier waarop wij warmte leveren aan jouw woning? Via MijnEteck en de Eteck App heb je toegang tot alle informatie over het warmtesysteem in jouw woning. Pak de informatiekaart erbij en je vindt alle details!

Aanmelden bij Eteck

Ben je onlangs in een woning getrokken of betrek je binnenkort een woning waar Eteck warmte levert? Dan maken wij graag kennis met je!

Kan ik kiezen voor Eteck?

Wij leveren duurzame warmte aan grotere groepen klanten. Niet individueel, maar juist collectief kunnen we het verschil maken. Je kunt ervoor kiezen om een woning te betrekken waar Eteck warmte levert.

Ben je woningeigenaar en onderdeel van een VVE of wijkinitiatief in de vorm van een bewonerscoöperatie? Dan kunnen wij helpen het appartementencomplex of de wijk aardgasvrij te maken!

Eteck voor VVE's en bewonerscoöperaties