Onze belofte: samen naar 0

Onderweg naar 0

In Nederland staan bijna 8 miljoen woningen en dat aantal groeit jaarlijks. We kunnen tonnen CO₂ besparen door al deze woningen duurzaam te verwarmen. Dat is wel een flinke opgave...

Als warmteleverancier gaan wij voor 0. Nul CO₂-uitstoot, nul gebruik van fossiele brandstoffen en 100% wooncomfort. Daar werken we dagelijks aan. Voor jou én de volgende generatie.

Omgebouwde VW bus naar elektrisch, met Eteck signing

Om duurzaam bezig te zijn hoef jij niets te doen

Met onze projecten hebben we in 2020 al 36.587 ton CO₂ reductie bereikt. En als bewoner van een woning waar Eteck warmte en/of koude levert, hoef jij daar niets voor te doen. Wil je een extra steentje bijdragen? Wij helpen je graag op weg naar een duurzamer leven thuis en lagere kosten.

Onze duurzame woontips Group 13
Een dame in een gemakkelijk zittende pyjama met warme zachte pantoffels. Ze ligt met haar buik op een metalen roze bankje.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Iedere dag streven we naar maximale impact op de verduurzaming van de warmte- en koudevraag. Maar we willen meer impact maken. Ook op maatschappelijk en sociaal vlak. Daarom ondernemen we activiteiten voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit doen we door ze even een fijn moment te bezorgen, door te laten weten dat ze er niet alleen voor staan of door het gewoon even wat aangenamer te maken. Met MVO dragen we bij aan een betere wereld!.

Onze impact met MVO Group 13
Het beeld wat staat voor MVO bij Eteck. Een man die een kind in een kruiwagen in de tuin duwt.