Duurzame samenwerking

VvE's en coöperaties

Met elkaar naar duurzame huisvesting! Eteck levert warmte en koude aan projecten met een mate van collectiviteit. Zoals een VvE die een appartementencomplex wil verduurzamen. Wij helpen je daarbij!

Duurzame warmte, tevreden bewoners

In Nederland staan we voor een flinke opgave: het verduurzamen van miljoenen woningen. Hoe ga je daar als woningcorporatie of VvE mee om? Zijn er betaalbare en haalbare duurzame oplossingen? En hoe krijg je bewoners betrokken bij de plannen?
Daar zijn wij voor. Bij Eteck werken we dagelijks aan de realisatie van betaalbare, duurzame warmte. Wij leveren warmte en koude aan grotere groepen klanten met behulp van lokale, duurzame bronnen.

Verduurzaming van bestaande bouw

Bij nieuwbouw spelen hele andere uitdagingen dan bij het aardgasvrij maken van bestaande woningen. Waar in de ene situatie de bewoner vaak nog niet in beeld is, is het in de andere situatie een zeer belangrijke stakeholder. Want hoe krijg je bewoners mee en hoe zorg je voor betaalbaarheid? Eteck heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van duurzame warmte- en koudesystemen. Wij kunnen je volledig ontzorgen en zijn je graag van dienst.

Meer weten?

Duurzaamheid is onze passie. Al ons werk is maatwerk, dus neem contact met mij op als u wilt weten wat wij voor uw woningcorporatie kunnen betekenen.

Gertjan de Joode
Kennismanager en ontwikkelaar

Stuur mij een e-mail
Een foto van Gertjan de Joode