Wie wij zijn

Wij zijn Eteck, wij gaan voor impact!

Alles wat we doen staat in het teken van de transitie naar duurzame energie. Wij zijn gedreven om te gaan voor maximale impact door zoveel mogelijk woningen en gebouwen te voorzien van duurzame warmte en koeling.

Uw turnkey partner

Wij exploiteren duurzame, collectieve en decentrale installaties waarmee we warmte en/of koude leveren. Dat leveren wij aan woningen, bedrijven en utiliteit. Samen met opdrachtgevers kiezen we het juiste energieconcept, waarna we deze turnkey opleveren. Zowel bij nieuwbouw als bestaande bouw. Wij nemen alles uit handen. Van ontwikkeling en realisatie tot contractering en exploitatie.

Duurzame samenwerking Group 13
"Wij streven naar maximale impact op de verduurzaming van de Nederlandse warmte- en koudevraag."
Lees meer over onze missie Group 13

Betaalbare energieconcepten

Samen met onze opdrachtgevers zoeken wij naar duurzame warmteoplossingen voor de lange termijn. Daarbij maken wij gebruik van lokale warmtebronnen zoals warmte uit een waterplas (aquathermie) of zonnecollectoren op het dak. We bekijken de vergunningsvoorwaarden en willen weten wie de (toekomstige) bewoners zijn. Voor hen zorgen we voor duurzame warmte die naast comfortabel, ook betaalbaar is.

Onze duurzame oplossingen Group 13
Foto van project De Tuinen in Woudenberg waar zonnecollectoren op het dak zijn geplaatst om te verduurzamen.

Betrouwbare partner

Met meer dan 350 projecten en 110.000 aansluitingen onder contract, is Eteck de grootste duurzame warmte-en-koude-exploitant van Nederland. Van bestaande bouw tot nieuwbouw, van woningen tot kantoren en winkels. Al 25 jaar lang werken wij aan duurzame warmte door heel Nederland en weten opdrachtgevers ons steeds weer te vinden.

Onze projecten Group 13
Start bouw Hortus Smart Termal Grind op locatie Floriade in Almere
Al meer dan 125 jaar spelen wij in op veranderingen in de markt.
Onze historie Group 13

Dubbel duurzaam

Het is onze missie om impact te maken op de verduurzaming van de warmte- en koudevraag in Nederland. Daar werken we iedere dag aan. Toch vinden we dat niet genoeg. We willen onze impact vergroten. Wij zijn op alle manier duurzaam. We geven niet alleen om de aarde, maar ook om de maatschappij. Daarom ondernemen we allerlei activiteiten die de wereld beter maken.

Duurzaamheid en MVO Group 13
Het beeld wat staat voor MVO bij Eteck. Een man die een kind in een kruiwagen in de tuin duwt.
"Niets mooier dan je iedere dag weer inzetten om een bijdrage te leveren aan een betere wereld!"
Werken bij Eteck Group 13

Team Eteck

Dagelijks werken we met een enthousiast team aan de verduurzaming van Nederland. Samen maken we impact en dragen we bij aan het reduceren van CO2 uitstoot, het verminderen van aardgas gebruik en een duurzamere wereld.

Dit vergt niet alleen technische kennis maar vooral ook voorlichting over het gebruik van duurzame warmte-installaties en het uitleggen dat een collectief systeem anders werkt dan een individueel systeem. Wil je ook impact maken?