Wat wij leveren

Warm tapwater

Levering warmte t.b.v. warm tapwater (per m³ )

Dit zijn de kosten voor het opwarmen van koud leidingwater naar warm kraanwater. Vaak wordt hierbij met een aparte warmwatermeter het verbruik gemeten.

Levering van koud leidingwater

In sommige gevallen leveren wij ook het koude leidingwater. Dit water kopen wij in bij het waterleidingbedrijf bij jou in de regio. De kosten rekenen wij 1-op-1 door. Hier komen dus geen extra kosten bij.

Toeslag verhoogde warm tapwater klasse

Dit is een toeslag op basis van de comfort klasse voor warm tapwater (CW-klasse). Standaard wordt CW 4 klasse geleverd. Wanneer uw warm tapwater aansluiting een hogere CW-klasse heeft (bijvoorbeeld CW-5 of CW-6) dan betaald u hiervoor een toeslag.

Online inzicht in tarieven

Onze tarieven worden bij aanvang van een project vastgesteld in overleg met de projectontwikkelaar, aannemer of woningcorporatie. Onze tarieven worden jaarlijks aangepast en zijn uiteraard altijd in lijn met de geldende wet- en regelgeving. Jouw tarieven vind je terug op de tariefbladen in MijnEteck en in de Eteck App. Op de tariefbladen staat ook vermeld hoe de tariefbladen geïndexeerd worden.

Maak je nog geen gebruik van MijnEteck of de Eteck App? Op het online klantenportaal en de app heb je niet alleen inzicht in tarieven, maar kun je ook overal je facturen en de status van betalingen raadplegen. Daarnaast kun je 24/7 een storing melden, een verhuizing doorgeven en je gegevens wijzigen.