Onze missie

Wij gaan voor impact

Iedere dag staan we op met een doel; impact maken. Wij streven naar maximale impact op de verduurzaming van de Nederlandse warmte- en koudevraag.

Maximale impact

Voor de meeste bedrijven is 10 het hoogst haalbare. Bij Eteck niet.

Als vernieuwer in de duurzame energiesector gaan wij voor 0. Nul CO₂-uitstoot en nul gebruik van fossiele brandstoffen. Daar zijn we nog niet, maar we zijn onderweg. We zetten lokale bronnen in met een lange levensduur en met minimale belasting op het milieu. Met het gaan voor 0 spreken we onze torenhoge ambitie uit.

Wil jij ook iedere dag impact maken en bijdragen aan onze missie? Kom bij ons werken! We hebben geregeld vacatures en misschien wel eentje die bij jou past! Kijk welke functies we nu beschikbaar hebben. En staat jouw droombaan er niet tussen, maar wil je wel bijdragen? Neem contact op met onze HR-afdeling.

Visie op warmte

Collectieve verwarmings- en koelsystemen worden toegepast in woningen en commercieel vastgoed om de beoogde warmtetransitie in Nederland te realiseren. Eteck wil HET warmtebedrijf zijn en zal zich continu aanpassen en investeren in haar organisatie. In 2050 leveren we betrouwbare en betaalbare collectieve verwarmings- en koeloplossingen die zorgen voor een comfortabele woon- en werkomgeving voor meer dan EEN miljoen klanten verspreid over huishoudens, kantoren en commercieel onroerend goed. We doen dit door lokale duurzame bronnen in te zetten die een minimale impact hebben op het milieu en de samenleving.