Duurzame samenwerking

Gemeenten en overheden

Hoe gaan de wijken in jouw gemeente over van aardgas naar duurzame manieren van verwarmen? Versnel samen met ons de warmtetransitie mét tevreden bewoners.

In Nederland staan we voor een flinke opgave. De CO₂-uitstoot moet omlaag. Gemeenten hebben hierin een sleutelrol gekregen. Op regionaal niveau via de Regionale Energiestrategie (RES) en op gemeentelijk niveau via de Transitievisie Warmte en het Wijkuitvoeringsplan. Bij de totstandkoming zijn vele partijen betrokken: van woningcorporaties en netbeheerders tot (vertegenwoordigers van) bedrijven en bewoners. Wij overzien de hele keten en kunnen helpen bij het versnellen van de warmtetransitie in jouw gemeente. We zeggen niet voor niets: Samen naar 0!

Van aardgas naar duurzame warmte

Bij Eteck werken we dagelijks aan de realisatie van betaalbare, duurzame warmte. Wij leveren warmte en koude aan grotere groepen klanten met behulp van lokale, duurzame bronnen. Bij bestaande bouw kiezen we een logisch moment om naar duurzame warmte over te stappen, bijvoorbeeld als de collectieve gasgestookte installatie in een appartementencomplex vervangen moet worden. Hoe we dat doen? We leggen het in onze video uit.

Vertrouwd door veel gemeenten

In meer dan 90 plaatsen in Nederland leveren wij aan inwoners van gemeenten warmte en koude. Eteck heeft de afgelopen jaren vele opdrachten voor gemeenten mogen uitvoeren. Zowel nieuwbouw als verduurzaming van bestaande bouw. Enkele gemeenten waar wij rechtstreeks opdrachten mee hebben gecontracteerd:

  • logo-gemeente-amsterdam_transparant.png
  • logo gemeente den haag.png
  • gemeente-pijnacker-nootdorp.jpg

Meer weten?

Duurzaamheid is onze passie. Al ons werk is maatwerk, dus neem contact met mij op als u wilt weten wat wij voor uw gemeente kunnen betekenen.

Tim Rijkhoek
Ontwikkelaar

Stuur mij een e-mail