Onze diensten

Klantenservice

Wij zijn het aanspreekpunt voor bewoners. Voorlichting, facturatie, klachtafhandeling en een afdeling Customer Care – wij doen alles om de eindgebruiker comfort te bieden en jou te ontzorgen.

Comfort en ontzorging voor de eindgebruiker

Het krijgen van tevreden bewoners start bij goede communicatie. Wij willen daarom zo vroeg mogelijk in het traject met hen kennismaken. Dit doen wij op een wijze die past bij het project: van bouwplaatscommunicatie en zichtbaarheid in verkoopcentra tot aanwezigheid bij informatiebijeenkomsten. We communiceren transparant over het warmtesysteem in de woning, over eigendomsscheiding en onze tarieven.

Dag en nacht staan we voor bewoners klaar

Eindgebruikers kunnen ons 24/7 bereiken. Wel zo fijn mocht zich onverhoopt een storing voordoen. Bij storingen zijn we zo spoedig mogelijk ter plaatse. En bij urgente storingen ook 's nachts. Hierover zijn afspraken gemaakt in de Warmtewet, maar wij zetten graag een stapje extra. Daar maken wij afspraken over met onze onderhoudspartijen. Zo kunnen eindgebruikers onbezorgd en comfortabel wonen.

Het kan nóg beter

We gaan voor de beste service. Daarom vragen we aan alle eindgebruikers om feedback. Niet alleen met een jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek. We werken continu aan optimalisatie. We vragen bewoners na contact met onze afdeling Customer Care naar hun ervaring, we laten hen beoordelen hoe zij de kennismaking met Eteck hebben ervaren en we gaan met hen in gesprek. Alles voor optimaal comfort. Want het kan altijd beter.

Een staande vrouw met haar hoofd leunend tegen de muur die ondertussen een boek leest dat op de grond ligt

Zelf inzicht met MijnEteck

Via onze online omgeving MijnEteck en de Eteck App kunnen eindgebruikers veel zelf regelen. Wel zo handig! Zij hebben er online inzicht in hun verbruik en kosten, kunnen hun maandbedrag aanpassen, facturen inzien én hun verbruik vergelijken met anderen.

Lees meer over ons klantportaal Group 13

Welkom Thuis bij Eteck

Om (toekomstige) bewoners uitleg te geven over het systeem in hun nieuwe woning en om hen op weg te helpen met hun aanmelding bij Eteck, is het Welkom Thuis team aanwezig tijdens de opleverdagen. Door persoonlijk aanwezig en benaderbaar te zijn willen we de drempel verkleinen om later contact met ons op te nemen.

Klik op de video voor meer informatie.