Nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning met Eteck

In je nieuwe huis levert Eteck duurzame warmte, waardoor je comfortabel woont én bijdraagt aan een betere toekomst! Het kopen van een nieuwbouwwoning is een spannend proces waarin je veel keuzes moet maken. Van de nieuwe keuken tot het aantal loze leidingen. Gelukkig hoef jij je om het binnenklimaat geen zorgen te maken. Dat regelen wij voor je!

Een woning met Eteck. Wat krijg ik?

Onder jouw toekomstige huis ligt straks ons warmtenet. Via dit warmtenet leveren wij op verschillende manieren warmte aan woningen. Daarvoor werken wij met uiteenlopende technieken. En die techniekkeuze hangt af van de ruimte die er is, hoe de bodem in jouw wijk eruit ziet en wat de (bouw)plannen in de omgeving zijn. Wil je weten welke techniek wij voor jouw (toekomstige) woning gebruiken? Meld je bij ons aan als toekomstige bewoner en wij vertellen je er graag meer over.

Het proces naar duurzame warmte

Via de aannemer of tijdens een bewonersavond heb je te horen gekregen dat Eteck jouw warmteleverancier wordt. Wij leveren de komende jaren duurzame warmte (en mogelijk ook warm tapwater en koeling) aan jouw woning. We leggen je graag uit hoe je snel comfortabel kunt wonen in je nieuwe huis.

Ga je zelf een huis bouwen?

Bij het bouwen van je eigen huis komt veel kijken. Wij helpen je graag bij de keuzes rondom de warmtevoorziening in jouw woning. Want je badkamer met nieuwe stortdouche kan er straks fantastisch uitzien, het is wel handig als het een warme douche is en je voldoende warm water beschikbaar hebt. Meld je daarom zo vroeg mogelijk aan als toekomstige bewoner en wij nemen je mee door het hele proces. Van de opstellingsruimte die je vrij moet houden, tot het bepalen van de capaciteit van de warmtepomp en de montage van een zogenoemde buitenvoeler aan de woning. Wij helpen je!

Koop je een reguliere nieuwbouwwoning?

Ook het kopen van een reguliere nieuwbouwwoning is spannend. Bij de koop van de woning teken je ook een contract met Eteck. Zo weet je zeker dat je comfortabel kunt wonen als je eindelijk de sleutel ontvangt. Meld je daarom zo vroeg mogelijk aan als toekomstige bewoner en wij nemen je mee door het hele proces.