2 februari 2024

Eerste Eteck Livestream

Donderdagavond 1 februari zond Eteck haar eerste livestream uit, speciaal voor klanten op een warmtenet met afleverset. Tijdens de livestream werd ingegaan op ingestuurde vragen over tarieven, techniek en onze dienstverlening.

Live vanuit ons kantoor in Voorburg gaven Julien Boonen (Directeur Customer Operations) en Jinny Moe Soe Let (Directeur Markt & Regelgeving) antwoord op de binnengekomen vragen van onze klanten. Die hadden betrekking op onder andere de tarieven en de rol van de ACM daarin, de toegepaste techniek, gebruik van het warmtesysteem, storingen en bereikbaarheid van onze klantenservice. Een deel van de klanten had vooraf al vragen ingestuurd en een deel van de vragen kon live beantwoord worden.

De tijd vloog om waardoor het niet mogelijk was álle vragen binnen de 45 minuten te behandelen, daarom is ons team vandaag en begin volgende week hard aan het werk om op alle ingestuurde mails van een reactie te voorzien.

Graag willen wij alle klanten bedanken voor hun bijdrage aan deze livestream!

Livestream terugkijken

Kon je er donderdagavond niet bij zijn? Dan kan je de livestream ook terugkijken. Let wel op dat deze livestream bedoeld is voor warmteklanten met een afleverset. Heb jij een andere warmte-installatie in huis (bijv. een warmtepomp) dan is een deel van de gegeven antwoorden niet op jouw situatie van toepassing.

Vragen?

Heb je vragen over onze tarieven, de totstandkoming daarvan, of bijvoorbeeld over je jaarnota? Ga naar onze pagina Tarieven 2024. Daar vind je meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen.