Duurzame samenwerking

Woningcorporaties

Willen uw huurders comfortabele warmte en 24/7 service? En wilt u bijdragen aan de warmtetransitie in Nederland, waarbij kosten, duurzaamheid en kwaliteit in balans zijn? Dan kunnen wij u volledig ontzorgen.

Duurzame warmte, tevreden bewoners

In Nederland staan we voor een flinke opgave: het verduurzamen van miljoenen woningen. Hoe ga je daar als woningcorporatie mee om? Zijn er betaalbare en haalbare duurzame oplossingen? En hoe krijg je bewoners betrokken bij de plannen?
Daar zijn wij voor. Bij Eteck werken we dagelijks aan de realisatie van betaalbare, duurzame warmte. Wij leveren warmte en koude aan grotere groepen klanten met behulp van lokale, duurzame bronnen.

Verduurzaming nieuwbouw én bestaande bouw

Bij nieuwbouw spelen andere uitdagingen dan bij het aardgasvrij maken van bestaande woningen. Waar in de ene situatie de bewoner vaak nog niet in beeld is, is het in de andere situatie een zeer belangrijke stakeholder. Want hoe krijg je bewoners mee en hoe zorg je voor betaalbaarheid? Eteck heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van duurzame warmte- en koudesystemen. Wij kunnen je volledig ontzorgen en zijn je graag van dienst.

Complexen met blokverwarming snel aardgasvrij

Om woningcorporaties te helpen hun bestaande woningen CO2-neutraal te maken, zijn wij Corporatiewarmte gestart in samenwerking met Energy Bridge. Met deze joint venture bieden wij dé oplossing voor een snelle, praktische en financiële ontzorging. We beginnen met wooncomplexen met een blokverwarming om deze aardgasvrij te maken. Met als resultaat: lagere kosten voor de woningcorporatie, een lagere energierekening voor de huurders en extra wooncomfort. En als het complex 100% aardgasvrij is, komt de duurzame installatie weer terug bij de woningcorporatie.

Vertrouwd door vele woningcorporaties

Eteck heeft de afgelopen jaren vele opdrachten voor woningcorporaties mogen uitvoeren. Zowel nieuwbouw als verduurzaming van bestaande bouw. Wij leveren warmte en/of koude aan panden van onder andere de volgende woningorporaties: Vestia, Staedion, Habion, Dudok, De Alliantie, Stadgenoot, Area, Stadlander, Maasdelta, Wonenbreburg, Laurentius, Singelveste, Antaries en Lefier.

Meer weten?

Duurzaamheid is onze passie. Al ons werk is maatwerk, dus neem contact met mij op als u wilt weten wat wij voor uw woningcorporatie kunnen betekenen.

Gertjan de Joode
Kennismanager en ontwikkelaar

Stuur mij een e-mail