Duurzame samenwerking

Woningcorporaties

Willen uw huurders comfortabele warmte en 24/7 service? En wilt u bijdragen aan de warmtetransitie in Nederland, waarbij kosten, duurzaamheid en kwaliteit in balans zijn? Dan kunnen wij u volledig ontzorgen.

Duurzame warmte, tevreden bewoners

In Nederland staan we voor een flinke opgave: het verduurzamen van miljoenen woningen. Hoe ga je daar als woningcorporatie mee om? Zijn er betaalbare en haalbare duurzame oplossingen? En hoe krijg je bewoners betrokken bij de plannen?
Daar zijn wij voor. Bij Eteck werken we dagelijks aan de realisatie van betaalbare, duurzame warmte. Wij leveren warmte en koude aan grotere groepen klanten met behulp van lokale, duurzame bronnen.

Verduurzaming nieuwbouw én bestaande bouw

Bij nieuwbouw spelen andere uitdagingen dan bij het aardgasvrij maken van bestaande woningen. Waar in de ene situatie de bewoner vaak nog niet in beeld is, is het in de andere situatie een zeer belangrijke stakeholder. Want hoe krijg je bewoners mee en hoe zorg je voor betaalbaarheid? Eteck heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van duurzame warmte- en koudesystemen. Wij kunnen je volledig ontzorgen en zijn je graag van dienst.

Snel inzicht in het beste scenario om een bestaand wooncomplex aardgasvrij te maken? Maak gebruik van het expertsysteem van Corporatiewarmte. Op basis van 7 online vragen rekent het expertsysteem drie scenario’s door voor woningcorporaties met blokverwarming: de laagste investering, de laagste Total Cost of Ownership en de hoogste CO₂-reductie. Gebruik maken van het expertsysteem of weten wat Corporatiewarmte voor u kan betekenen?

Kennissessie voor woningcorporaties

Speciaal voor woningcorporaties organiseert Corporatiewarmte een kennissessie gericht op het reduceren van CO₂ uitstoot bij wooncomplexen met blokverwarming. Binnen 1 jaar, zonder overlast!

Drie belangrijke thema’s komen aan bod aan de hand van praktijkvoorbeelden:

  • Hoe draagt dit bij aan de gestelde klimaatdoelstellingen
  • Hoe wordt de betaalbaarheid voor de huurders geborgd voor de lange termijn
  • Is de investering doelmatig en verantwoord.

Aanmelden voor de sessie van donderdag 8 juli of dinsdag 21 september kan hier.

Vertrouwd door vele woningcorporaties

Eteck heeft de afgelopen jaren vele opdrachten voor woningcorporaties mogen uitvoeren. Zowel nieuwbouw als verduurzaming van bestaande bouw. Wij leveren warmte en/of koude aan panden van onder andere de volgende woningcorporaties: Vestia, Staedion, Habion, Dudok Wonen, De Alliantie, Stadgenoot, Area, Stadlander, Maasdelta, WonenBreburg, Laurentius, Singelveste, Antares en Lefier.

Meer weten?

Duurzaamheid is onze passie. Al ons werk is maatwerk, dus neem contact met mij op als u wilt weten wat wij voor uw woningcorporatie kunnen betekenen.

Gertjan de Joode
Kennismanager en ontwikkelaar

Stuur mij een e-mail