Duurzame samenwerking

Projectontwikkelaars

Samen kijken we naar de beste warmte- en koudeoplossing voor jouw project. We gaan om tafel en brengen de wensen en vergunningsvoorwaarden in kaart. Alles rondom duurzame warmte en koeling kunnen wij regelen. Van ontwikkeling en financiering tot contact met de bewoners gedurende exploitatie.

Duurzame warmte bij nieuwbouw

Bij Eteck werken we dagelijks aan de realisatie van betaalbare, duurzame warmte. Wij leveren warmte en koude aan grotere groepen klanten met behulp van duurzame bronnen. Bij nieuwbouw kiezen we voor lokale oplossingen voor de lange termijn. Hoe we dat aanpakken? We leggen het in onze video uit.

Techniekonafhankelijke en betaalbare oplossingen

We zitten niet vast aan één technische oplossing en luisteren naar de behoeftes van onze klanten. We denken actief mee en brengen de betaalbaarheid in kaart. Ook kijken we naar het gebouw of de woonwijk en haar omgeving; leent de bodem zich voor warmte-koudeopslag? Is er oppervlaktewater (een plas of sloot) in de buurt waar we warmte uit kunnen halen? Zijn er andere lokale duurzame warmtebronnen?

Lees over onze duurzame oplossingen Group 13

Meer weten?

Duurzaamheid is onze passie. Al ons werk is maatwerk, dus neem contact met mij op als u wilt weten wat wij voor u als projectontwikkelaar kunnen betekenen

Merijn Brouwer
Ontwikkelaar

Neem contact op
Foto van Merijn Brouwer, ontwikkelaar bij Eteck.