Onze diensten

Ontwikkeling en realisatie

Wij regelen alles met de ontwikkelaar, schakelen onze partners (adviseurs en installatiebedrijven) in. Hierdoor beheren wij het hele project. En dat doen wij al jaren: volledige ontzorging van A tot Z.

Duurzame warmte. Hoe pakken we dat aan bij nieuwbouw?

Op zoek naar de beste oplossing

Er is geen techniek die de oplossing is voor alles. Ieder project heeft zijn eigen mogelijkheden en uitdagingen. Gelukkig zijn wij techniekonafhankelijk. Want de beste oplossing voor jouw project wordt bepaald door de ruimte die er is, hoe de ondergrond in de wijk is opgebouwd, welke lokale bronnen voor handen zijn en wat de (bouw)plannen in de omgeving zijn. Wij combineren de meest innovatieve technologie├źn voor duurzaam wooncomfort.

Samenwerking met installatiebedrijven

Eteck werkt samen met meerdere installatiebedrijven voor de realisatie van onze warmte- en koude systemen. Met een aantal installatiebedrijven heeft Eteck een partnership. Zij bieden een compleet pakket. Van installatie tot levering aan de eindgebruiker, inclusief onderhoud. Bij gebiedsontwikkeling contracteert Eteck verschillende partijen voor de meer gespecialiseerde delen van de installatieproces, zoals boringen. Eteck overziet de hele keten en heeft jarenlange ervaring in het beheren van deze grote en complexe projecten.

Weten wat wij voor u als projectontwikkelaar kunnen betekenen? Neem contact op en onze ontwikkelaars bespreken graag uw wensen!

Foto van Eteck team ontwikkeling