7 februari 2021

Verhoogde paraatheid Eteck in verband met kou en sneeuw

Het is deze en komende dagen erg koud. Eteck staat in verhoogde staat van paraatheid om problemen te voorkomen. De druk op de storingsdienst is echter groot. Meld eventuele storingen direct via ons storingsnummer 085 – 02 18 000.

Dit weekend is het flink koud geworden in Nederland. De kou komt samen met een stevige oostenwind en sneeuwjachten. Op het weer van deze en komende dagen hebben wij ons samen met onze onderaannemers voorbereid. De storingsparaatheid is verhoogd en er is gekeken naar mogelijke problemen die kunnen ontstaan, om daar snel actie te kunnen ondernemen als dat nodig is.

Door de verhoogde paraatheid zijn de afgelopen uren al storingen verholpen voor deze binnen in huis merkbaar waren. Helaas bleek het niet mogelijk om alle storingen voor te zijn. Het weer en de begaanbaarheid van wegen maken het momenteel extra uitdagend voor onze onderhoudspartijen. Op dit moment zijn zij op meerdere plekken in Nederland met man en macht aan het werk om storingen op te lossen en waar nodig zo snel mogelijk de levering van warmte en eventueel warm tapwater veilig te stellen. De komende nacht en dagen zal de kou en sneeuw doorzetten en zullen we de verhoogde staat van paraatheid aanhouden.

Mocht u een storing ervaren vragen we u dit direct te melden via ons storingsnummer 085 – 02 18 000.