Foto van Jaap van Eck in de Change campagne Morgen wordt vandaag bedacht. Foto van Jaap van Eck in de Change campagne Morgen wordt vandaag bedacht.
29 juni 2020

“Morgen wordt vandaag bedacht”

Wij gaan voor de verduurzaming van Nederlandse warmte- en koudevraag en zijn continu in verandering om dat mogelijk te maken. Voor nu en de toekomst.

Daarom zijn wij  onderdeel van Change-Inc. Hét veranderingsplatform voor het bedrijfsleven van morgen. Bedrijven waar verandering niet een agendapunt is, maar een businessmodel.

Een landelijke positieve, inspirerende en activerende campagne op initiatief van Duurzaam Bedrijfsleven, waarin we laten zien dat de verandering nu plaatsvindt want Morgen wordt Vandaag bedacht!

Deelnemende bedrijven zijn naast Eteck o.a. Volvo, Zwitserleven, Greenchoice, Rabobank, DSM, Plus Retail, Grolsch, HAK en BNP Paribas. En veelbelovende scaleups, die ook veel snelheid geven aan de toekomst, zoals Lightyear One, LandLife Company en True Price.

Onze inbreng in deze campagne is onze missie: maximale impact op de verduurzaming van de Nederlandse warmte- en koudevraag. En met de samenwerking in deze campagne creëren we meer impact!

Meer weten over deze campagne? Je leest het hier