12 december 2022

Samenwerking met Van der Sluis Technische Bedrijven

Op 28 november 2022 tekende Eteck samen met Van der Sluis voor een samenwerking. Samen met Eteck gaat Van der Sluis de WKO-installaties realiseren op verschillende projecten. Van der Sluis richt zich onder andere op duurzaam wonen. We zijn trots op deze mooie samenwerking!

Net zoals Eteck kent Van der Sluis Technische Bedrijven een lange geschiedenis. 88 jaar geleden begon dit bedrijf als een wagenmakerij in Genemuiden. Tegenwoordig richt Van der Sluis zich op installatietechniek, constructie en agri. Binnen installatietechniek concentreert het technische bedrijf zich ook op duurzaam wonen. Sinds 2000 installeert Van der Sluis ook warmtepompen.

Project Picassolaan Alkmaar

Het eerste project waarbij Eteck en Van der Sluis samenwerken, is project Picassolaan in Alkmaar. In de toekomst zullen beide partijen meer projecten met elkaar realiseren. Het project bestaat uit de bouw van 146 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. Alle appartementen worden voorzien van een individuele afleverset van Eteck. Deze zijn gekoppeld aan de collectieve warmtepomp. Naar verwachting word het project opgeleverd in het derde kwartaal van 2024. Eteck zal hier 30 jaar warmte blijven leveren.