Een afbeelding hoe het project Caland Dock in Den Haag eruit ziet als de bouw klaar is. Een afbeelding hoe het project Caland Dock in Den Haag eruit ziet als de bouw klaar is.
8 april 2020

Eteck verwelkomt nieuwe klanten Caland Dock

Onlangs hebben we onze nieuwe klanten mogen verwelkomen van project Caland Dock in Den Haag. Door de Corona maatregelen kon de geplande feestelijke opening en sleuteloverdracht niet plaatsvinden zoals de nieuwe bewoners en wij gehoopt hadden. De Eteck bus kon dus aan de laadpaal blijven!

Het uitstellen van oplevering van de 273 appartementen en 11 commerciële ruimtes aan Dock 3, 4 en 5 was geen optie. Door de plotseling ontstane situatie hadden mensen hun huizen al opgezegd of verkocht. Daarom hebben de nieuwe bewoners op 31 maart en 1 april één voor één de sleutel van hun appartement opgehaald. Ze inspecteerden de woning zelf en accepteerden via de app van de beheerder hun appartement. Bij de sleutel hebben ze uiteraard ook het informatieve welkomstpakket ontvangen met informatie over MijnEteck, de Eteck App, tariefkaarten etc.

Omgebouwde VW bus naar elektrisch, met Eteck signing

Een stukje techniek:

  • warmte komt uit een collectieve WKO met 1 koude en 1 warme bron (1 doublet) aan de Calandkade
  • de bronnen worden in balans gehouden met behulp van oppervlaktewater van de Laak
  • de bewoners hebben een afleverset in hun woning
  • in de commerciële ruimtes zit geen afleverset. Er worden pas meters geplaatst als er verhuurd wordt.
  • de meterstanden lezen we op afstand uit
  • op het dak staat een pieklast ketel
  • de technische ruimte zit in gebouw Dock 4

Dock 1 en 2 worden deze zomer opgeleverd, dan komen er nog 288 appartementen en 4 commerciële ruimtes bij waar wij ook gaan leveren.

Caland Dock is ontwikkeld door NUProjectontwikkeling.