Een foto van de Eteck stand op de Provada vastgoedbeurs Een foto van de Eteck stand op de Provada vastgoedbeurs
17 mei 2022

Eteck op de Provada

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op de Provada! De grootste vastgoedbeurs van Nederland die van 14 t/m 16 juni 2022 wordt gehouden in de RAI Amsterdam. Het thema dit jaar is ‘'Act now for a better tomorrow''. En daar staan wij volledig achter; Doen wat vandaag mogelijk is!

Op de Provada, standnummer 12.35, vertellen wij u graag over onze collectieve, duurzame warmteoplossingen. Wellicht kunnen we ook iets voor u betekenen. Met meer dan 20 jaar ervaring in collectieve, lokale warmteoplossingen weten we inmiddels wat niet maar vooral wat wél mogelijk is om woningen of ander vastgoed duurzaam te verwarmen, te verkoelen en te voorzien van warm tapwater. Naast informatieve gesprekken op de stand, nodigen wij u ook graag uit voor onze bijeenkomst op dinsdag 14 juni om 16:00 uur in zaal E1.07.

In dit debat, onder leiding van Tim Rijkhoek en Judith Koole, gaan we in op ervaringen en bespreken we de kansen die wij zien om de energietransitie voor alle betrokkenen succesvol te versnellen. We zien dat aanbestedingen steeds vaker verschuiven van gebouwen naar gebieden. Is dat dan de succesfactor of moeten we op de korte termijn meer focussen op standalone projecten om niet verder achterop te raken?

Deelnemen aan dit debat of benieuwd hoe anderen hier tegenaan kijken? Kom dan tijdens de Provada op dinsdag 14 juni om 16.00 uur naar zaal E1.07. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. Zorg je er wel zelf voor dat je een toegangskaart hebt voor Provada? We zien je graag op 14 juni!