25 september 2023

Eteck gaat warmte en koude leveren aan het Rotterdamse kantoorpand The Mark

Goed nieuws! Met een gedreven team hebben wij afgelopen maanden hard gewerkt om het zover te krijgen dat wij nu de trotse eigenaar zijn van een prachtige nieuwe exploitatie op een A1 locatie: het iconische Rotterdamse kantoorpand The Mark.

Onlangs passeerde bij de notaris het opstalrecht voor de all electric WKO-installatie van het iconische Rotterdamse kantoorpand The Mark. Dat betekent dat wij hier de komende 15 jaar duurzame warmte en koude gaan leveren. Het pand ligt aan de A16 op de kop van Rivium en is ongeveer 15 jaar geleden in gebruik genomen met een WKO-exploitatie van Unica. In een tender uitvraag voor een verlenging van de exploitatie door eigenaar Proptimize kwam Eteck als beste partij uit de bus.

Dit succes is een direct resultaat van het harde werk en de vastberadenheid van ons team. In de afgelopen maanden hebben we samen intensief gewerkt om deze prachtige nieuwe exploitatie op een absolute toplocatie te verwezenlijken. We willen het team bedanken voor hun toewijding en harde werken, evenals alle betrokken partijen voor hun vertrouwen in ons als partner. Laten we samen bouwen aan een duurzame toekomst en deze nieuwe mijlpaal vieren als een collectieve prestatie die ons dichter bij onze doelen brengt. Samen kunnen we blijven innoveren en positieve veranderingen teweegbrengen in de wereld van duurzame energie.