8 september 2023

Certificaat voor veiligheid uitgereikt

Vandaag hebben we een belangrijke prestatie gevierd in onze inzet voor veiligheid. We hebben het VCA-certificaat behaald; een erkenning voor Eteck’s toewijding aan collectieve veiligheid! Miranda Seigers, Operationeel Directeur bij Normec NCK, overhandigde het certificaat aan Wilco Nap, directielid bij Eteck.

Hij vertelt: “Dit is een mooie stap voorwaarts en daar zijn we trots op. Samen kunnen we blijven groeien en leren, zodat we een nog veiligere werkomgeving kunnen creëren.”

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Met een VCA-certificaat leggen we de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan. De directie vindt de veiligheid van onze medewerkers belangrijk. Het hebben van een VCA-certificaat als medewerker zorgt ervoor dat medewerkers gedurende het uitvoeren van hun werkzaamheden altijd rekening houden met veiligheid. We willen als bedrijf voldoen aan de wettelijke normen en uiteraard en professionele uitstraling hebben en zijn. Naast de hiervoor genoemde punten willen werken binnen een veilig bedrijf en medewerkers bewust maken dat veiligheid van groot belang is.

Cupcakes en bloemen

Er is voorafgaande aan het behalen van het certificaat door Eteck medewerkers de nodige inspanningen geleverd om het behalen mogelijk te maken. We zijn daarom ook erg trots op het behalen van het certificaat. Bloemen werden uitgereikt aan Wilco Nap, Peter van Kuivenhoven, Sander Spruijt, Miranda Seigers en Christa van Spronsen die ons heeft begeleid tijdens het verkrijgen van het certificaat. Als blijk van waardering waren er cupcakes voor alle aanwezigen.