Foto van gebouw A op project OurDomain South East in Amsterdam. Klaar voor exploitatie aan studenten. Foto van gebouw A op project OurDomain South East in Amsterdam. Klaar voor exploitatie aan studenten.
3 september 2020

Betaalbare warmte in hippe startersbuurt Amsterdam Zuid!

Onlangs zijn de eerste 956 (van de 1.559) studentenwoningen van project OurDomain South East in Amsterdam in exploitatie gegaan.

Hiermee is de realisatie van het 1e gebouw (1 van 3) een feit. De oplevering van de andere twee gebouwen staat gepland in februari 2021. Eteck levert in deze woningen gedurende 30 jaar comfortabele en betaalbare warmte.

Over OurDomain South East

OurDomain South East is een woonlocatie met 1.559 studentenwoningen, verbonden door een groen stadspark. De drie gebouwen met (on)gemeubileerde woningen hebben gezamenlijk uitgebreide faciliteiten en voorzieningen zoals een receptie, security, internet, wasserette, sportschool, supermarkt, restaurant, flexibele werk- en studieplekken, een kleine filmzaal en elektrische deelauto’s.

OurDomain South East is ontwikkeld door Greystar. Dubo Techniek zal namens Eteck service en onderhoud aan de warmtevoorziening uitvoeren.