>> Ontwikkelingen binnen Eteck

Geachte relatie van Eteck, 

In 2011 is Eteck verzelfstandigd vanuit een groep van traditionele aannemingsactiviteiten. Per die datum is de directie gevoerd door Cees Verloop als Algemeen Directeur en mijzelf als oprichter van Eteck en 4de generatie uit het familiebedrijf dat volgend jaar haar 125 jaar bestaan gaat vieren. Zeven FD Gazelle Awards en de participatie van Infracapital verder is een bedrijf gevormd dat zich aan het positioneren is voor de volgende fase. Het aantal medewerkers nadert de 70, er staat een verhuizing op het programma, een grote herfinanciering en nieuwe IT-strategieën maken daarbij onderdeel uit van uitdagingen welke voor ons liggen. Eteck meent de kaarten in handen te hebben om een wezenlijke bijdrage te kunnen gaan leveren aan de verduurzaming van de Nederlandse warmte en koude behoefte.

Dit brengt met zich mee dat er ook ontwikkelingen binnen de directie van de onderneming nodig zijn. Begin vorig jaar is Rard Rijcken toegetreden als Directeur Operatie en Ontwikkeling en begin van dit jaar is Peter van den Bogaard aangesteld als Financieel Directeur. Cees Verloop heeft een elementaire bijdrage geleverd aan wat Eteck vandaag is. In de afgelopen periode is Cees tot de conclusie gekomen dat de verdere groei van het bedrijf hem niet op het lijf is geschreven, waarna wij in overleg hebben besloten dat Cees zich terugtrekt uit de directie van Eteck.

In de komende periode zal Cees zijn taken overdragen aan Rard en Peter en voor zover nodig aan mij. Vervolgens gaan wij op zoek naar de nieuwe invulling van de algemene leiding van het bedrijf, welke past bij de uitdagingen en ambities die voor ons liggen.

Met vriendelijke groet,

Jaap van Eck

Directeur