>> In gesprek met Eteck tijdens Nationaal Warmte Congres

Op 28 november vindt de 12e editie van Nationaal Warmte Congres plaats in Evoluon, Eindhoven. Met als thema: De transitie naar aardgasvrij. Krijg antwoord op alle vraagstukken die op je pad komen in de warmtetransitie. We delen op deze dag graag onze kennis en ervaring tijdens de volgende sessies.

11.25 uur – Open your mind sessie: C. Duurzaam ontwikkelen > Hyde Park in Hoofddorp

Tijdens deze sessie vertelt ontwikkelaar Merijn Brouwer van Eteck, u graag over de grootste WKO installatie van Nederland die op Hyde Park gerealiseerd wordt. Uitgangspunt is het realiseren van een duurzame woning. Hoe breng je diverse partijen op 1 lijn om te komen tot deze stap? Waar kijk je naar gedurende een dergelijke traject zoals techniek, klantbeleving, betaalbaarheid, communicatie? Ga tijdens deze sessie in gesprek met diverse betrokkenen bij dit project.

12.05 uur en 12.40 uur – Kennistafel: 16. RES in de praktijk > Pijnacker Keijzershof en Tuindershof

In samenspraak met de Gemeente Pijnacker wordt een duurzaam collectief systeem gerealiseerd, waarbij alle woningen worden voorzien van een individuele warmtepomp. Ga in gesprek met de wethouder van Pijnacker, Frank van Kuppeveld en ontwikkelaar GertJan de Joode van Eteck over de gezamenlijk ontwikkelde visie naar aanleiding van een aanbestedingsprocedure. Warmtesystemen; zorgeloos genieten van een comfortabele duurzame woning.

Meer informatie over het Nationaal Warmte Congres kunt u hier vinden. Wilt u met ons in gesprek tijdens dit congres, vraag dan online voordelig uw kaarten aan. Wij hopen u 28 november te mogen ontmoeten!